Foto

Video

Pers

Desktop

 
 
 

Muziek in het Groen belooft weer heel wat moois in de zomer van 2017! Ook Vane is van de partij!
   
Het huiskamerconcert dat Vane in mei 2014 gaf in Vosselaar ging niet onopgemerkt voorbij aan Gazet Van Antwerpen.
   
Herentals Feest ook in de zomer van 2012. En ook Vane is terug van de partij. Afspraak op 27 juli 2012 op de Herentalse Grote Markt.
   
Een sfeervol kerst evenement waar ook Vane zijn beste beetje voorzet. U kan het meemaken op 26 december 2011 in Hechtel!
   
Hartige hapjes en smaakvolle a capella... Amusing Christmas is de 2de uitgave van ons sfeervol en origineel muzikaal concept in Themacafé De Brouwketel in Lille. Afspraak op 17/12/2011
   

Een avondje Vane in zijn eigen, energieke stijl...
Niets meer of niets minder dan een Vocal Explosion!
Afspraak op 25/11/2011 en 26/11/2011 in het ons vertrouwde GC 't Heilaar in Beerse...

   
Een muzikaal 2011 in Herberg De Zwaan in Vosselaar!
Ook Vane is van de partij.
 
Hapjes en Muziek... daar gaat het om tijdens Amusing Vane, een sfeervol en origineel muzikaal concept in Themacafé De Brouwketel in Lille.
   
Pentacapella, het verjaardagsfeestje ter ere van 5 jaar Vane, wordt op 7 juni 2008 nog eens overgedaan in Lille... Simpelweg omdat het zo leuk was!
 
Silver Christmas Night, een initiatief van Themacafé De Brouwketel uit Lille, presenteert u op 15 december 2007, naast een feestelijke dis, een fijne muzikale avond met onder andere Barbara Dex en uiteraard... Vane!
   
Vane op de zomerfestivals in 2007. Bekijk de flyer van Muziek aan het Kasteel in Malle.
   
Vane presenteert op 26 mei 2007 te Lille een uniek dubbelconcert met de Country Feedback Club.
Voices and Something Else!
   
2006 wordt naar goede gewoonte afgesloten met de sfeervolle Lilse kersthappening, een organisatie van Davidsfonds Lille. De affiche is slechts één klik verwijderd.
   
Vane prijkt op de affiche van DUIK, een cultureel initiatief van de gemeente Kortenaken, in het aangename gezelschap van onder andere Barbara Dex, Gunther Neefs, Jan Hautekiet en Wigbert.
   
Bert De Proost, Vane pionier, heeft met overtuiging editie 2006 van de zangtalentenjacht van "Herentals Feest" gewonnen, een gebeurtenis waar Gazet Van Antwerpen en De Postiljon uitgebreid over hebben bericht.

 

In het kader van de voorstelling die Vane verzorgde op 27 mei 2006 in GC 't Heilaar te Beerse, werd Paul Van Leuven, duivel-doet-al en drijvende kracht achter Vane, geïnterviewd door Onderox, naar eigen zeggen "het koelste magazine in de Kempen".
Ook Gazet Van Antwerpen pakte in dat weekend uit met een artikel over Vane.